nl | fr
Wie zijn wij  |  Wat bieden wij  |  Onze opdrachtgevers  |  Tarieven  |  Cont@ct

Wat bieden wij
Wij richten ons niet op de laagste prijs maar streven naar de hoogste kwaliteit. Daarom vertalen wij niet op elk terrein maar beperken wij ons tot onderwerpen waarvan wij de noodzakelijke kennis en expertise in huis hebben.

Zo kunt u bij ons terecht voor de vertaling van algemene teksten, juridische documenten (contracten, statuten, koopovereenkomsten, notariŽle akten, hypotheekakten, testamenten, dagvaardingen, exploten, echtscheidingsvonnissenÖ), journalistieke, commerciŽle en wervende teksten, persberichten, nieuwsbrieven, toeristische brochures, websites en teksten op het gebied van kunst en cultuur.

Onze vertalingen worden verzorgd door hoogopgeleide vertalers die bron- en doeltaal uitstekend beheersen. Alle vertalingen worden bovendien nagekeken door een tweede vertaler om nauwkeurigheid en coherentie van de tekst te garanderen. Omdat wij hechten aan duurzame samenwerking overleggen wij met u over de in uw branche of bedrijf gebruikelijke terminologie en houden wij voor elke cliŽnt een terminologiebestand bij.

Betrouwbaarheid en discretie staan bij ons hoog in het vaandel, en de afgesproken levertermijn wordt nooit uit het oog verloren. Vertalingen worden opgemaakt in de meest voorkomende tekstverwerkingsprogrammaís en naar wens geleverd per e-mail of per post. Indien gewenst wordt de vertaling beŽdigd en zo nodig door de rechtbank voorzien van een apostille.

Ter ondersteuning van uw internationale communicatie verzorgen wij ook de redactie en correctie van bestaande teksten.